ControlSolutions International B.V. is in 2008 opgericht door Ad Straathof en Eric Westhoek, die beiden in de jaren ervoor hun sporen hebben verdiend als auditor, zowel in IT als Finance. De Nederlandse BV is een franchisenemer van het internationale merk ControlSolutions en heeft daarmee de licentie op alle producten en diensten van deze internationale firma. In Nederland voeren wij met name de volgende activiteiten uit:

    • Ondersteuning van jaarrekeningcontroles (met name het IT-auditing deel);
    • third party reporting (Statements, ISAE 3402);
    • quality assurance bij (bijvoorbeeld) software implementatie;
    • informatiebeveiliging;
    • en interim management op deze gebieden.

Op 1 januari 2016 kent onze organisatie in Nederland tien partners en een variërend aantal professionals dat op basis van kennis en kunde op projectbasis wordt ingehuurd. Onze opdrachten halen wij uit ons nog altijd breder wordende netwerk; ControlSolutions is het alternatief voor de big4 !

ControlSolutions International is een toonaangevende wereldwijde consulting en risk advisory firm gefocust op het leveren van experts gespecialiseerd in risk management, compliance, (internal) audit, finance transformation, business performance improvement, en information technology services. Als sinds 1991 levert Control Solutions International u een unieke combinatie van thought leadership, technische kennis en praktische ervaring in meer dan 35 landen.

Al meer dan 20 jaar leveren we onze cliënten een diversiteit aan services die onze cliënten verder hebben geholpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving (compliance),  het beheersen van risico’s, het verbeteren van de bedrijfsresultaten en het bereiken van veranderingen.

csi-curve