Vooral onze ruime ervaring onderscheidt ons van onze concurrenten. Onze professionals hebben gemiddeld 15 jaar ervaring in het het werkveld. We zullen u nooit een junior consultant aanbieden, want we hebben geen junior consultants. We leveren een portfolio van diensten in drie pijlers:

Internal Audit

Internal audit partnering doen we al meer dan 20 jaar. Met onze kennis en ervaring, innovatieve tools en methodologie leveren we u flexibele oplossingen op maat gemaakt voor uw specifieke projecten.

Risk Management en Consulting

Als experts in risk management, werken we samen met bestuur en management om de best-practice oplossing te implementeren die uw risk exposure en compliance het beste dient.

Informatie Technology

We geven onze klanten zekerheid en advies over de betrouwbare en continue werking van IT processen en systemen door bijvoorbeeld reviews, audits of assurance reporting als ISAE 3402 en SOC.

Onze unieke aanpak bij het aanpakken van de issues van onze cliënten stelt ons in staat – in samenwerking met u – niet alleen van dienst te zijn met het issue maar ook de effectiviteit en efficiency te verbeteren.